Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English

Donsodata.se

DonsöData arbetar med maritima IT-lösningar och har tagit
hjälp av oss att både designa och utveckla sin nya hemsida.

ref donsodata

Vi har hjälpt DonsöDatas med deras nya hemsida som vi byggt i Joomla 2.5. DonsöData arbetar med maritima IT-lösningar och har tagit hjälp av oss att både designa och utveckla sin nya hemsida. Då de arbetar mot både svenska och internationell kunder finns sidan i såväl svensk som engelsk version.

Vi har även arbetat med sökordoptimering på sidan och gjort en specialanpassad facebooksida som med hämtar information direkt från webbsidan. 

Besök DonsoData.se

Joomla CMS

Joomla CMS 2.5

Sidan är byggd på senaste LTS- (Långtidssupport) versionen av Joomla. Denna versionen kommer att får säkerhetsuppdateringar och fixar en lång tid framöver.

Joomla Extensions

Tillägg/Extensions

Bl a så har vi installerat JFBConnect, sh404sef, MaxiMenu, Xmap, Admin Tools, Akeeba Backup, JCE-texthanteraren och WidgetKit.

Extra tjänster

Extra tjänster

Donsodata.se har flerspråkstöd och hela sidan finns tillgänglig på både Svenska och Engelska. Vi har även jobbat med SEO, inlänkningar och hjälpt till att skriva säljande texter.

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB