CSR Ansvarsfullt företagnadeCSR / Ansvarsfullt företagande

Förutom att göra det självklara: att göra så minimal påverkan på miljön genom att använda energisnåla servrar och arbetsstationer samt att utesluta papper helt (i den mån som är lagligt) har vi också jobbat extra med att hjälpa organisationer som jobbar för en bättre värld.

Under 2016 hjälpte vi organisationen The Perfect World Foundation med deras arbete att rädda världens elefanter. I september 2016 hölls en stor insamlingsgala på Post hotellet i Göteborg där 3 miljoner samlades in genom försäljning av donerad konst från välkända konstnärer. Joomlaproffs skapade hela auktionssystemet och var medverkande under hela kvällen med att sköta tekniken för presentationerna.

Vi har fortsatt samarbete med The Perfect World Foundation och hjälper dom vid behov av nya funktioner och allmän Webb och IT-hjälp. Deras nästa sikte är att rädda haven och nästa gala kommer att heta ”Save the Oceans” där stort fokus läggs på att samla in pengar och skapa medvetenhet. Joomlaproffs är stolt med och hjälper till i detta arbete.

theperfectworldKontakta oss

Tveka inte på att höra av er!
Kom in på en kaffe så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda!

Joomlaproffs i Göteborg

Epost info@joomlaproffs.se

Kungsgatan 48A
411 15 Göteborg

Joomlaproffs.se är en del av W&N Media AB.

Facebook Twitter G+ Linkedin Pinterest

Fält markerade med * är obligatoriska

Vi jobbar gärna på ert nästa projekt!

Joomlaproffs är ett gäng dedikerade och duktiga Joomla-utvecklare och designers. Vi skapar moderna,
lätthanterade och funktionsrika webbsidor med CMS-verktyget Joomla.

Med Joomla CMS så får ni en plattform att växa i!