Vi bygger extensions till Joomla CMS

Vi bygger extensions till Joomla CMS och vi är partners med många etablerade företag på Svenska marknaden.

Våra internationella komponenter och plugins hittar ni på https://joomlapro.com medans alla Svenska kan ni ansöka om intresse här under.

Om ni söker integration till något som vi inte listat här - kontakta oss så kollar vi på möjligheterna!

Några pluginer och integrationer som vi utvecklat:


One Page Checkout for VirtueMArt

One Page Checkout

Snabb & effektiv e-handel

För att anpassa checkout/kassa -upplevelsen enligt svenska standarder har vi utvecklat vår egna kassa. Vår kassaupplevelse används av hundratals webbsidor runt om i hela världen.

Klarna Checkout (v3)

Smoooooth kassaupplevelse ;-)

Klarna Checkout behöver ingen större introduktion i Sverige. Det är tveklöst den mest populära kassan i Skandinaviska webbshoppar. Vi har naturligtvis en väl fungerade koppling till deras senaste API - med alla funktioner och inställningar som erbjudas.

Open Graph

Dela länkar snyggt på Facebook, Whatsapp, Twitter m fl.

För att kunna sprida snygga URLer med korrekt bild, text, titel behöver man följa Open Graph standarden. För att våra kunder skall få dessa URLer precis så som de vill har vi utvecklat vår enga plugin för detta.

BankID

Säkert inlogg med BankID integration

För att kunna bygga extra säkra login och för att kunna säkerställa identiteten på din webbsidas besökare krävs BankID. BankID har blivit en standard i Sverige och används av banker och myndigheter överallt.

Kryptovalutor

Sälj digitala produkter med kryptovalutor

RDSubscription är en mycket populär komponent till Joomla CMS för att sälja digitala produkter som mjukvara. För att kunna erbjuda cryptovalutan Electroneum som betalmetod utvecklade vi vår egna plugin till Electroneums Instant Payment API.

Extra säkert login

Dubbla dörrar in i er Joomla-sajt.

Med denna plugin får man dubbla logins på er Joomla sajt. Ett vanligt lösenord och ett 4-6 siffrigt PIN-kod. Den stödjer också en extra reCaptcha-säkerhet i första läget för att blocka försök att testa lösenord i stor skala.

iZettle integration

Synkronosiera iZettle med er webbshop

iZettle är ännu en av våra Svenska företag som kan stoltsera med. Efterfrågan på en bra koppling var stor så vi tog fram en synkronosiering av produkter till VirtueMart.

E-handel med YOOtheme Pro

VMuikit

E-handel med YOOtheme Pro

Vår absolut största komponent till Joomla är VMuikit som ger er otroliga möjligheter att kombinera VirtueMart och YOOtheme Pro. Tusentals timmar har lagts ner för att ge alla de verktyg som erbjuds i detta paket. Liknande verktyg kostar enorma pengar för andra system.

Widgetkit YOOtheme VirtueMart

VMWidgetkit

E-handel integration med populära Widgetkit

Widgetkit är en enormt populär plugin till Joomla CMS. Med denna plugin kan du använda alla dess vertyg med dina produkter/kategorier ifrån er webbshop.

Kontakta oss för priser och integrationshjälp! info@joomlaproffs.se - 031-38 60 600

Ni hittar alla våra plugins på https://joomlapro.com

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2020 - W&N Media AB