Vi bygger extensions till Joomla CMS

Joomla Extensions

Under 2017 startade vi vår hub för tillägg till Joomla på JoomlaPro.com

Där samlar vi alla de komponenter som vi byggt. Om vi bygger en ny funktion till en webbsida och vi ser att den kan vara till nytta för andra webbyrås eller webmasters finns det chans att de hamnar här.

Behöver ni hjälp med extrafunktion till er webbsida?

Några pluginer och integrationer som vi utvecklat:


BankID för Joomla

BankID - Säkert inlogg

Vi har byggt en integration mellan Joomla CMS och BankID som används av de flesta i Sverige. Med BankID blir inloggningen ännu säkrare och för att logga in måste personummer matcha med utvalda personer i er organisation eller medlemslista. Inloggning med BankID används av de flesta banker och myndigheter och anses vara ett av de absolut säkraste identifikationssystemen just nu.

Unifaun - Frakt

Unifaun sätter "alla dina transporter i ett och samma system" och det har hjälpt många e-handelsystem att få en effektiv lösning på detta. Genom Unifaun bokas och prissätts frakterna direkt och ni kan därigenom enkelt sköta ehandelns paket och frakter. De flesta av våra e-handelskunder går över till detta efter en tids manuell hantering.

swish betalning till Joomla webshop

Swish - Betala Enklare

Swish är en betaltjänst som erbjuder ett enkelt, snabbt och säkert sätt att överföra pengar. Vi har skapat integration för företag/merchants så att ni på bästa sätt kan erbjuda Swish-betalningar på er webbsida.

Klarna - Smidig betalning

Vi var ett av de första företagen som började utveckla en betalmetod för Klarna Checkout API. Vi har sedan dess utvecklat och följt med i deras uppdateringar och ganska nyligen uppdaterade vi till deras senaster v4.0 API. Klarna har blivit en standard för webbshoppar i Sverige och nu börjar dess popularitet att sprida sig i världen.

iZettle till Joomla

iZettle - I fysisk butik

iZettle är ett bra komplement för att sköta er fysiska butik. Vi gör synkroniseringen enkel mellan er webbshop och fysiska butik. Ta betalt, sälj smartare och få ditt företag att växa. iZettle är en helhetslösning för småföretag. De hjälper dig att ta betalt, organisera din försäljning och fortsätta att utvecklas.

Visma Virtuemart och Joomla

Visma - affärssystem

Integration för enkel hantering och administration från er e-handel till Visma. Synkronisera alla kunder och beställningar direkt in i Visma Administration. Visma har flera olika lösningar så hör av er till oss om ni undrar om det fungerar till just er Vismaversion.

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2019 - W&N Media AB