Integrationer med Joomla CMS

Idag är man noga med att inte göra dubbelt arbete genom att samla information på ett och samma ställe.

Vi har lång erfarenhet av att koppla ihop system med Joomla CMS. Genom molntjänsters API bryggar vi system så att ni enkelt kan sköta er ehandel ifrån bokföringsprogram som Visma och Fortnox.

Vi har även byggt trygga inloggningar via BankID för intranät och webbtjänster.

Här är några av våra integrationer:


BankID för Joomla

BankID - Säkert inlogg

Vi har byggt en integration mellan Joomla CMS och BankID som används av de flesta i Sverige. Med BankID blir inloggningen ännu säkrare och för att logga in måste personummer matcha med utvalda personer i er organisation eller medlemslista. Inloggning med BankID används av de flesta banker och myndigheter och anses vara ett av de absolut säkraste identifikationssystemen just nu.

Unifaun - Frakt

Unifaun sätter "alla dina transporter i ett och samma system" och det har hjälpt många e-handelsystem att få en effektiv lösning på detta. Genom Unifaun bokas och prissätts frakterna direkt och ni kan därigenom enkelt sköta ehandelns paket och frakter. De flesta av våra e-handelskunder går över till detta efter en tids manuell hantering.

Fraktjakt - Smidiga frakter

Fraktjakt är en gratistjänst där vem som helst kan söka, köpa och boka frakt. Fraktjakt är dessutom ett fullskaligt TA-system där du smidigt hanterar dina frakter online med bokning, fraktetiketter, spårning, aviseringar och returer, samt möjlighet till orderkoppling och integrering genom vårt smarta API.

Vi har integrationer till Fraktjakts tjänster för Joomla CMS.

swish betalning till Joomla webshop

Swish - Betala Enklare

Swish är en betaltjänst som erbjuder ett enkelt, snabbt och säkert sätt att överföra pengar. Vi har skapat integration för företag/merchants så att ni på bästa sätt kan erbjuda Swish-betalningar på er webbsida.

Klarna - Smidig betalning

Vi var ett av de första företagen som började utveckla en betalmetod för Klarna Checkout API. Vi har sedan dess utvecklat och följt med i deras uppdateringar och ganska nyligen uppdaterade vi till deras senaster v4.0 API. Klarna har blivit en standard för webbshoppar i Sverige och nu börjar dess popularitet att sprida sig i världen.

iZettle till Joomla

iZettle - I fysisk butik

iZettle är ett bra komplement för att sköta er fysiska butik. Vi gör synkroniseringen enkel mellan er webbshop och fysiska butik. Ta betalt, sälj smartare och få ditt företag att växa. iZettle är en helhetslösning för småföretag. De hjälper dig att ta betalt, organisera din försäljning och fortsätta att utvecklas.

Fortnox - Bokföring

Sverigeledande på webbaserad bokföring och fakturering. Få en koppling/integration direkt med Fortnox Bokföring och Fakturering med din Joomla websida.

Spara tid och undvik dubbelarbete! Samla all din administration i ett och samma system med hjälp av våra färdiga integrationer.

Visma Virtuemart och Joomla

Visma - Affärssystem

Integration för enkel hantering och administration från er e-handel till Visma. Synkronisera alla kunder och beställningar direkt in i Visma Administration. Visma har flera olika lösningar så hör av er till oss om ni undrar om det fungerar till just er Vismaversion.

Pyramid Unikum Affärssystem

Pyramid - Affärssystem

Unikum heter företaget i Lund som utvecklar Pyramid med alla dess moduler. Vi har jobbat med kopplingar till affärssystemet på ett flertal webbsidor. Om man tröttnat på Pyramids efna webbshop som känns gammal och trött så kan våra kännas som en härlig uppfräschning.

Anmäl intresse:

Invalid Input
Please let us know your message.
Please write a subject for your message.
Please let us know your name.
Invalid Input
Please let us know your email address.
Invalid Input

Kontakta oss för priser och integrationshjälp! info@joomlaproffs.se - 031-38 60 600

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2019 - W&N Media AB