Intranät och/eller CRM till Joomla

Använd Joomla och få ett både flexibelt och kraftfullt intranät/CRM-system.

Med Joomla CMS som intranät får ni en stabil grund som ert företag kan växa i. Många företag använder idag Joomla som intranät för att det är kraftfullt, flexibelt och kostnadseffektivt på samma gång. Det finns idag hundratals bra tillägg som gör intranätet anpassat efter just era behov. Det finns bland annat stöd för dokumenthantering, ärendehantering, CRM-system, filhantering (filserver eller t.ex. Dropbox), kalender, videokonferens, forum, internmail/chat/meddelanden, lärportal och mycket mycket annnat.

Det går även att integrera kontaktlistor och kalender genom Microsoft Exchange eller Google Business!

intranet

intranät på Joomla CMSReferens: Moderaterna

Vi hjälper Sveriges näst största parti Moderaterna med deras intranät (byggt på Joomla CMS). Intranätet fungerar som en intern kommunikationskanal där alla sveriges regioner kan kommunicera internt och dela information externt. Filarkiv för grafiska profiler och kampanjmaterial. Dokumenthantering för stadgar, regler och annan information. Kalender och eventschema med integrationer till Googles kalendrar och kartor. Avancerade rättigheter för alla inblandade i organisationen. Förenklat användargränsnitt för lägre svårighetsgrad för användare. Server och annan teknisk support. 

Är ni också intresserade av intranät? Vi erbjuder en helhetslösning! 

 

bankidBankID Login

Vi har byggt en integration mellan Joomla CMS och BankID som används av de flesta i Sverige. Med BankID kan vi göra det omöjligt för alla att logga in förutom de i er organisation eller medlemslista med rätt personnummer. Detta används av många banker och myndigheter och anses vara ett av de absolut säkraste identificationssystemen just nu.

Hör av er till oss så berättar vi mer om hur ni kan använda BankID på ert intranät.

 

 

metro avancerat

Flexibelt

Välj precis de funktioner som ni behöver i er organisation. Det är alltid onödigt att ha mer funktioner än dem ni använder.

metro kostnadseffektiv

Inga månadskostnader

Jämnfört med exempelvis SharePoint eller andra intranät är Joomla gratis. Installation, konfiguration och drift blir också mycket billigare.

metro sakerhet

Säkert och robust

Joomla som intranät är säkert och robust. Känn er trygga med att ha företagets information i ett Joomla-intranät. Dessutom installerar vi alltid extrakomponenter för ökad säkerhet. Finns även BankID login för att vara säker på att obehöriga inte kan komma in.

metro graph

CRM-system

Både egna och bryggade CRM-system av högsta klass finns till Joomla. Med ett seriöst CRM-system så får ert företag koll på alla era kundrelationer.

metro dokument

Dokumenthantering

Se till att ha alla dokument i er organisation på ett och samma ställe. Enkel administration med dra och släpp funktioner direkt i webbläsaren.

start responsivewebb

Mobilanpassat

Se till att ert företags intranät fungerar smidigt i moderna surfplattor /mobiltelefoner /smartphones.

 Kontakta oss

Tveka inte på att höra av er!
Kom in på en kaffe så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda!

Joomlaproffs i Göteborg

Epost info@joomlaproffs.se

Kungsgatan 48A
411 15 Göteborg

Joomlaproffs.se är en del av W&N Media AB.

Facebook Twitter G+ Linkedin Pinterest

Fält markerade med * är obligatoriska

Vi jobbar gärna på ert nästa projekt!

Joomlaproffs är ett gäng dedikerade och duktiga Joomla-utvecklare och designers. Vi skapar moderna,
lätthanterade och funktionsrika webbsidor med CMS-verktyget Joomla.

Med Joomla CMS så får ni en plattform att växa i!