Kundcase

Läs mer om några av våra mest spännande referenser.

Intranät till Moderaterna

Intranät till Moderaterna

Moderaterna behöver ingen närmare presentation, i senaste valet (2014) var de Sveriges näst största parti och partiet är ledande i många kommuner och har tusentals medlemmar.
webbsida, logga och annonser

Webb, logga och annonser till Bemanningskompaniet

Bemmaningskompaniet kom till oss för många år sedan med en önskan att fräscha upp sin hemsida. Efter detta samarbetet har de varit en trogen kund och vi har sedan dess fått ta ett helhetsgrepp på deras digitala närvaro.
e-handel på Joomla CMS

Nokas Skadedyrkontroll och Skadedyrsbutiken

Vi byggde webbplats och webbshopp för två företag ur norska jättekoncernen Nokas. Vi har inte bara uppdrag i Sverige utan vi har även ett antal kunder i vårt grannland Norge. Efter att vi började få fler och fler norska kunder översatte vi vår sida till norska och satte upp en norsk domän.
Skibranäs skidor i Branäs

SkiBranäs

SkiBranäs hyr ut stugor från privata ägare i skidorten Branäs. Deras sida samlar mycket information om både uthyrning och om Branäs och har en snygg modern layout samt ett specialutvecklad bokningssystem.
Joomla CMS kundcase

Effecta Solenergi & Värme

En webbsida som leder vidare till två besläktade koncept. Effecta säljer både Solceller och värmelösningar och ville ha separata sidor för dessa under ett paraply. Vi tog fram två med snarlik grafisk profil samt en landningssida på huvuddomänen.
Icomera
Nokalux2
Nokas
Skade
Hans Andersson
Bergsala 200px2
Friluftsvaror
Goteborgs Universistet
Moderaterna
Datainspektionen
Cobs Logo
Furetank

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2019 - W&N Media AB