Nya KulturUngdom.se

2019-09-12

Joomlaproffs har byggt ett nytt ansökningssystem och webbplats till KulturUngdom, en förening som delar ut kulturstöd till unga kreatörer i Västra Götalandsregionen.


Sommaren innebar inte bara glass och bad för joomlaproffs då vi passade på att uppdaterat vår pluginsida JoomlaPro.com och dessutom utvecklat nya verktyg för att kunna leverera spännande och moderna webbsidor.

Må Bra är ett familjeföretag och jobbar efter att nå en optimal hälsa och välbefinnande kontaktade oss för att även nå en optimal webbsida.

Ett nytt projekt där vi fick prova våra kunskaper i att automatisera och generera tryckfärdiga PDF-filer.

Vilka viner är egentligen de bästa? De italienska eller de franska. IlQuinto förenar fransk kunskap med italiensk jord och kan kanske på så vis kanske få fram det bästa av två vinkulturer.

Ny sida för Parisbaserad PR-byrå. Sidan är byggd i WordPress och är tvåspråkig.

Livingstudio.se är en gammal och trogen kund till Joomlaproffs.se som hade börjat kika på vårt senaste verktyg Vmuikit 5.0.

Joomlaproffs har investerat i nya backupserverar baserade på ARM-processorer. Men vad är då ARM och vad det som är så bra med dessa? Jo, hjärnan i datorn är dess CPU...

För att undvika dubbelarbete är det vanligt att man kopplar ihop olika tjänster så de enkelt kan administreras från ett ställe.

Ny webbsida till ON5 Company ett bolag som hjälper stora företag och organisationer att spara energi i sina processer och system.

Markus Raditz på Linköpings Universitet har gått på djupet kring hur affärsverksamhet och öppen källkod kan spela med och emot varandra. I sin doktorsavhandling går Markus igenom viktiga aspekter kring community-drivna öppen källkod projekt och vilka utmaningar de står inför när de kommersialiseras.

Det är en fråga som många i Wordpress-sfären har börjat ställa sig de senaste månaderna efter att Wordpress lanserat sin nya version 5 som innehåller den hårt kritiserade Gutenberg-editorn.

Joomlaproffs har skapat en ny modern webbshop för de stilrena teknikföretaget Scandinavia Accessories. SA säljer designade teknikprodukter av hög kvalité. 

OEM Electronics säljer komponenter och utrustning till elektronik- och aparattillverkare i norra Europa. De hade en webbsida som de var nöjda med men som de inte längre kunde utveckla vidare. Fler språk och funktioner som ”megamenyer” mm stod på önskelistan men deras tidigare CMS klarade inte av att leverera detta.

Joomlaproffs är inte bara web och joomla-entusiaster, vi har också en förkärlek till nya tech-trender. De senaste åren har det varit svårt att missa allt prat om blockchain-teknologi och kryptovalutor.

Bildexperten är ett familjeföretag som är inriktade på idrottsfotografering och skolfotografering. De fotograferar årligen barn och ungdomar runt om i landet, från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

Sitter du i Stockholm och behöver hjälp med Joomla? Tveka inte att snegla västerut och hör av dig till oss på Joomlaproffs.

Som ni vet så gillar vi ramverket YOOtheme Pro skarpt.  Så när Skibranäs, som är en gammal trogen kund till oss, kände att det var dags att få en rejäl makeover på sin sajt så var det ingen tvekan på vad vi skulle göra. De byggde redan på YOOthemes tidigare ramverk (Warp 7) så steget till nya YOOtheme Pro var inte så långt.

Man behöver inte sitta på statshemligheter för att idag bli utsatt av hackare eller robotar som försöker ta information från ens webbsida.

Då var arbetet klart med ännu en webbshop byggt på Joomla CMS. Ren och enkel design blandat med kraftfulla funktioner för filtrering.

Joomlaproffs Claes Norin var den senaste gästen hos pixpro labs där han fick prata om företagande, joomla och livet ihop med Pixpros Sara Watz se videon här.

Kriget mellan webbläsarna har pågått länge. I begynnelsen var det Netscape som utmanade Internet Explorer. Sedan kom Google och Mozilla med deras produkter Chrome och Firefox.

Vi lanserar stolt vår nya internationella webbsida för Linuxservrar och egen hostade öppen källkod lösningar! SyntaxServer.io

Joomlaproffs.se startar en officiell Telegram grupp där alla nybörjare, hobbyanvändare och professionella gurus kan mötas snacka och ge tips och råd till varandra.

Har du både webbshop och fysisk butik? Då är vår nya komponent VMiZettle ett måste.

Smakjakt.se som drivs av Hults Dryck och Delikatess säljer importerade spritsorter via sin e-handel med en koppling till systembolaget.

Behöver du ett extra säkert login till ditt Joomlaprojekt? Med BankID, standardlogin på både banker och myndigheter i Sverige, släpper ni endast in accepterade personer på er webbsida.

Vi gjorde två nya enkla shoppar åt samma kund. När det inte blir mer kostnader att starta 10 istället för 1 webshop finns det många strategiska möjligheter för affärer.

Bergsala AB ville enkelt och smidigt kunna jobba mellan en liveserver och en utvecklingsmiljö för att ständigt kunna vidareutveckla sidan utan att behöva störa livesidan.  För att klara av detta krävdes en avancerad funktion som flyttar filer och databasen mellan två servrar samtidigt som konfigurationen justeras automatiskt.

Joomla World Conference gick i år av stapeln i den eviga staden Rom. Det var som vi tidigare nämnt första gången konferensen skedde på europeisk mark och det verkar även bli den sista gången. Anledning är att Joomla World Conference som varit ett årligt evenemang sedan 2011 kommer upphöra för att istället ge plats åt en satsning på mer lokala Joomlakonferenser.

För tredje året i rad vinner Joomla världens största omröstning kring CMS-verktyg och tar hem priset för bästa gratis-CMS.

En av våra kunder behövde ett antal webshoppar för att göra det enkelt att köpa och beställa olika sorters produkter ur deras stora sortiment.

Effecta jobbar med miljövänliga värmelösningar och är pionjärer för solpaneler i Sverige.

tidningenkulturen.se har funnits ända sedan begynnelsen 2006 då Joomla såg dagens ljus med att den första versionen 1.0 släpptes.

I november är det dags för Joomlas årliga världskonferens. Det är sjätte gången den hålls och i år är första gången den kommer hållas i Europa.

Vi byggde ny modern presentationswebbsida till Furetank Rederi i Göteborg

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2019 - W&N Media AB