Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
21 april 2012

Mobilanpassning till Joomlaproffs.se

Mobilanpassning till Joomlaproffs.se

Med mobilanpassade hemsidor i Joomla gör du det enkelt för besökare från smartphones att navigera på er sida. Med snabblänkar till kontakt via telefunnummer och e-mail ser du...

Nu är vår egen mobilanpassning klar!

Med mobilanpassade hemsidor i Joomla gör du det enkelt för besökare från smartphones att navigera på er sida. Med snabblänkar till kontakt via telefunnummer och e-mail ser du till att det blir lätt för era kunder att enkelt ta kontakt när de är på vift med sin smartphone i handen.

Mobilanpassningen som är gjord här bygger på Jquery Mobile som gör att hela webbsidan känns som en Iphone-app.

mobilanpassade joomla hemsidor

Vi vill notera att detta är all information från vår vanliga webbsida. Det är många säljare som ringer nu för tiden och erbjuder en fasad med en enkel landningssida som mobilanpassning. Detta tycker vi på Joomlaproffs är både slarvigt och felaktigt. Vi tycker det är viktigt att man integrerar Joomla-hemsidor korrekt med en välgjord mobilanpassad mall som ger "den riktiga" sidan.

Ta fram er smartphone och besök www.joomlaproffs.se för att se
hur det kan funka när det görs på riktigt! 

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB