Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
30 april 2012

Hemsida till Varbergs supporterklubb!

Vi kan berätta att Joomlaproffs fått i uppdrag att bygga en ny hemsida åt Varbergs Bois supportrar i föreningen Klacksparken. Fotbollslaget Varbergs Bois har de senaste säsongerna defilerat genom seriesystemet och gått från...

Varbergs Bois supportrar kan snart jubla åt
Superettans snyggaste sida!

news klacksparken

Vi kan berätta att Joomlaproffs fått i uppdrag att bygga en ny hemsida åt Varbergs Bois supportrar i föreningen Klacksparken. Fotbollslaget Varbergs Bois har de senaste säsongerna defilerat genom seriesystemet och gått från att vara ett mittenlag i division 2 till nykomling i Superettan. I Superettan möter man forna storheter som Hammarby och Halmstad. Lag som för bara några år sedan hörde till Sveriges bästa.

Med den nya hemsidan hoppas vi att föreningens supportrar kan få en plats att organsisera sig för att heja fram Varbergs Bois till ytterligare framgångar. Vi årekommer med mer information så snart sidan är klar och färdig att lanseras.

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB