Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
08 maj 2012

Joomlagrundare talare på Drupalkonferens

Brian Teeman är en av grundarna till Joomla och är inbjuden som talare på Drupals stora konferens i München. Namnet på föreläsningen är "Joomla! - Hippies, Pirates, Revolutionaries or a Distributed Community" och där kommer Brian Teeman dela med sig av sina personliga...

Joomla eller drupal

Men kommer inte gå in på frågan om "vilket är bäst Drupal eller Joomla"

Brian Teeman är en av grundarna till Joomla och är inbjuden som talare på Drupals stora konferens i München. Namnet på föreläsningen är "Joomla! - Hippies, Pirates, Revolutionaries or a Distributed Community" och där kommer Brian Teeman dela med sig av sina personliga erfarenheter av Joomlaprojektet.

Vidare skriver Teeman på sin blogg att han inte ser sig som en missonär som ska leda de förtappade in på rätt väg. Istället för han fram likheterna mellan Drupal och Joomla som båda är CMS baserade på öppen källkod och vars mål är att göra webben mer tillgänglig för alla.

 

Relaterade nyheter:

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB