Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
10 maj 2012

Vi lanserar ny hemsida åt Varbergs BoIS supportrar!

Inte nog med att Varbergs BoIS plockade poäng på söderstadion i söndags, nu kan även supportrarna i Klacksparken jubla åt en ny hemsida signerad Joomlaproffs. Sidan är anpassad för en förening med enkel medlemsregistrering via facebookintegration samt...

Ny webbdesign klart till Varbergs BoIS
supporterklubb Klacksparken

ref klacksparken

Inte nog med att Varbergs BoIS plockade poäng på söderstadion i söndags, nu kan även supportrarna i Klacksparken jubla åt en ny hemsida signerad Joomlaproffs. Sidan är anpassad för en förening med enkel medlemsregistrering via facebookintegration samt betalning med kreditkort eller bankgiro. Vi har gjort det lätt för skribenter att kunna administrera artiklar direkt från frontend. Det går också att boka resor till matcher via avancerade formulär.

Besök www.klacksparken.se och kolla in sidan och om ni gillar Varbergs BoIS så är det ett bra tillfälle att bli medlem i supporterklubben. Om ni gillar sidan och har en egen förening som är i behov av en ny hemsida så kontakta oss.

 

Relaterade nyheter:

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB