Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
12 maj 2012

Microsoft satsar på Joomla!

Microsoft satsar på Joomla!

Säg vad man vill om Microsoft men det är få företag som satsar så mycket resurser på öppen källkod projekt. Linux Foundation presenterade de som bidragit mest till Linux-projektet nyligen och Microsoft ligger med på topp 20-listan.

Säg vad man vill om Microsoft men det är få företag som satsar så mycket resurser på öppen källkod projekt.

Linux Foundation presenterade de som bidragit mest till Linux-projektet nyligen och Microsoft ligger med på topp 20-listan. På Microsoft Openness webbsidan kan ni läsa mer om Microsofts breda satsning på öppna projekt: http://www.microsoft.com/en-us/openness/

När det gäller Joomla så har Microsoft jobbat tight med Joomla-teamet för att bland annat gör det möjligt att använda Microsofts SQL databas till Joomla vilket nu sedan version 2.5 är möjligt. Microsoft har också tagit med Joomla i deras WebMatrix funktion där man enkelt och gratis kan publicera webbsidor byggda på Joomla. Läs mer om WebMatrix och joomla här: http://www.microsoft.com/web/joomla

Som om det inte vore nog med ovanstående är också Microsoft guldsponsor av detta årets ”J & Beyond” i Frankfurt där vi på Joomlaproffs.se kommer att delta.

Tack Microsoft för ert visat stöd till Joomla plattformen!

 

Relaterade nyheter:

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB