Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
13 juni 2012

Sökordsoptimerings-tips

Vi här på Joomlaproffs.se har sammanställt en enkel men kraftfull PDF med det viktigaste ni skall tänka på för sökordsoptimeringen på er webbsida. Den tar upp de viktigaste HTML taggarna, bra upplägg för titel-taggen, domän och startsida konfigurering och även andra begränsningar som...

Saker att tänka på för SEO

Sökordsoptimerings tipsVi här på Joomlaproffs.se har sammanställt en enkel men kraftfull PDF med det viktigaste ni skall tänka på för sökordsoptimeringen på er webbsida. Den tar upp de viktigaste HTML taggarna, bra upplägg för titel-taggen, domän och startsida konfigurering och även andra begränsningar som sökmotorer har som är viktiga att ha koll på.

Detta är en snabbstart för er SEO och utöver detta så är det ju själva innehållet i texten som ni kan jobba med. Tänk på vilka ord ni använder och försök att repetera ord som ni vill komma högt på Google på. Det är en liten konstform att skriva bra texter som är optimerade för Google och man blir duktigare på det ju mer man tränar. 

Behöver ni mer hjälp med sökordsoptimering är det bara att höra av er!

Relaterade nyheter:

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB