Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
08 maj 2014

Joomlafeber i Brasilien!

Joomlafeber i Brasilien!

Brasilien exploderar av Joomlasidor när flera stora samhällsaktörer använder Joomla som standardplattform.

Sedan tidigare har Brasiliens militär använt Joomla som standardplattform och har idag över 300 webbsidor för intern kommunikation. Det är framförallt säkerheten som gjort att dem valt Joomla framför andra plattformar med öppen källkod.

Även andra delar av den offentliga sektorn använder Joomla. Utbildningsdepartementet har en mängd sidor byggda i Joomla och Plone. Det har nyligen inletts ett projekt med att migrera alla sidor i Plone till Joomla för att på så vis kunna använda en och samma plattform för alla myndigheter inom utbildning.

Även näringslivet använder Joomla där en av landets största banker (Banco de Brasil) har börjat använda Joomla för deras intranät och flera sidor inom organisationen. Banco de Brazil har över 112 000 anställda i Brasilien och Sydamerika.

Läs mer om Joomlas framfart i Brasilen här

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB