Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
05 december 2014

Edblad.com är byggd på vår VMuikit!

Edblad.com är byggd på vår VMuikit!

Whitecloud.se (Webbyrå i Stockholm) fick i uppdrag att bygga om Edblad.com. Edblads är ett ”Gasell-företag” för andra året i rad 2014.

De behövde ligga på ett mer robustsystem för att kunna göra en bra integration med deras ekonomisystem. Valet blev att byta till Joomla 3.3 och nya Virtuemart 3.0. Med denna starka grund i botten så valde Whitecloud också att bygga frontend med Joomlaproffs egna VMuikit som är ett frontend ramverk för Virtuemart som bygger på UIkit (läs mer på http://getuikit.com). UIkit är mycket effektivt att bygga moderna och responsiva webbshoppar på och man får ett mycket bra gäng med css-klasser och tillägg som gör att man enkelt och snabbt kan utveckla vidare sidan.

Vi har även installerat vår special Klarna Checkout på Edblad.com som ni kan testa på http://kco.vmuikit.com

VMuikit har nu sålt till alla världsdelar och vi är mycket nöjda med alla bra recensioner vi fått av den. Vi har de senaste dagarna jobbat mycket med att se till att den funkar ännu bättre med nya Virtuemart 3.0.0 som kom för några dagar sedan.

Även en ny modern One Page Checkout är på gång till Virtuemart 3 och VMuikit.

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB