Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
04 februari 2017

Lansering av VMuikit 4.0

Lansering av VMuikit 4.0

Joomlaproffs lanserar nästa stora uppdatering till komponenten VMuikit. VMuikit är en funktion som hjälper webbutvecklare/webbyråer med att göra snygga webbshoppar.

Med risk att fortsättningen låter väldigt tekniskt avancerad och tråkar ut eventuella läsare så är vi stolta att lansera version 4 av vår komponent VMuikit. VMuikit är en komponent till Joomla som gör det enkelt att bygga effektiva och snygga webbshoppar baserade på Joomla & ehandelskomponenten VirtueMart tillsammans med mallar från YooTheme. Vi har länge jobbat med YOOthemes mallar då vi känner att dessa håller extra hög kvalité. YOOthemes lanserade för ett tag sedan sin nya ”Builder” (även kallad YOOtheme PRO) som bygger på deras nya version (3) av sitt ramverk UIkit. Vi blev omedelbart imponerade av de nya möjligheterna och så fort de släppte dokumentationen till den UIkit 3 satte vi igång utvecklandet av VMuikit 4.

VMuikit 4 gör det enkelt att kombinera Joomla, VirtueMart (e-handelskomponent) och YOOtheme PRO mallar/templates. Genom att ha ett fullständigt interface för VirtueMart helt byggt på UIkit 3 så är det enkelt att göra mycket snygga webbshoppar med denna kombination.

Det finns även enkla sätt att använda YOOthemes Widgetkit och även att skapa en ”offcanvas” kundvagn som ger en mycket modern och effektiv webbshop.

 

Titta på våra DEMO shoppar:

Template FJORD: https://fjord.vmuikit.com

Template HORIZON: https://yoopro.vmuikit.com

 

Läs mer om de olika funktionerna här:

UIkit 3 – http://getuikit.com

YOOtheme – http://yootheme.com

VirtueMart – http://virtuemart.net

VMuikit – http://vmuikit.com

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB