Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
11 januari 2018

Joomlaproffs har utvecklat BankID-login till Joomla!

Joomlaproffs har utvecklat BankID-login till Joomla!

Behöver du ett extra säkert login till ditt Joomlaprojekt? Med BankID, standardlogin på både banker och myndigheter i Sverige, släpper ni endast in accepterade personer på er webbsida.

Eftersom de flesta redan har BankID slipper er sida skapa massa login med nya användaruppgifter samtidigt som säkerheten är betydligt högre än på vanliga användarnamn/lösenord-login.

BankID är perfekt för medlemskapssidor där endast betalande eller på andra sätt tillåta personer skall få logga in och ta del av funktioner eller information på er webbsida.

Med BankID-pluginen så byts Joomlas vanliga inlogg ut mot BankID. Ett nytt fält läggs till för varje konto med personnummer och endast de kontona som är ”aktiverade” kommer att kunna logga in med sin Mobila BankID-app.

För att komma igång med BankID till sin webb behövs certifikat som man köper av sin bank och alla de större bankerna har detta. Kontakta er bank för mer information rörande certifikaten.

När certifikat är ordnat är det sen bara att gå till https://joomlapro.com/product/bankid-joomla-login och köpa vår plugin. Pluginen är enkelt att installera och konfiguerera men behöver ni ändå hjälp är det bara att kontakta oss på info@joomlaproffs.se

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB