Sveriges främsta Joomla-webbyrå
sv Swedish en English
23 mars 2018

Säkert inlogg på Joomla frontend

Säkert inlogg på Joomla frontend

Man behöver inte sitta på statshemligheter för att idag bli utsatt av hackare eller robotar som försöker ta information från ens webbsida.

Det är därför viktigt att ha en så säker sida som möjligt. Joomlas backend har länge haft bra säkerhet med en ”Two-Factor Authentication”-funktion som tillsammans med ett starkt lösenord räcker långt.

När det kommer till frontend så finns det dock mer att önska. Därför har vi utvecklat en säkerhetsplugin för joomlas frontend som lägger till en reCaptcha v2 som blockerar robotar. Dessutom lägger pluginen till en extra PIN-kod som höjer säkerheten betydligt.

Läs mer om vår plugin och köp här (på engelska)

Sitter ni trots allt på statshemligeter eller har ni retat upp president Putin? Använd vår bankID-login för maximal säkerhet vid inloggningar. Läs mer om den här.

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - | W&N Media AB