onsdag, 08 augusti 2012 11:41

Joomla blir första CMS-verktyget att bli helt mobilanpassat!

Joomla kommer att bli det första CMS-verktyget som kommer att vara 100% anpassat för mobilaenheter som surfplattor och mobiltelefoner. Detta innebär att alla funktioner i administrationsverktyget nu enkelt kan skötas...

Det jobbas kraftigt med Joomla 3.0 lanseringen och alpha 2 är alldeles runt hörnet.

Joomla kommer att bli det första CMS-verktyget som kommer att vara 100% anpassat för mobilaenheter som surfplattor och mobiltelefoner. Detta innebär att alla funktioner i administrationsverktyget nu enkelt kan skötas och justeras via t ex din iPhone eller iPad. Joomla är tveklöst först med denna moderna anpassningen som vi ser är ett mycket stort och viktigt steg för moderna CMS-verktyg.

joomla 3 ux bootstrap

Mobilanpassningen görs med Bootstrap som utvecklats av personer på företaget Twitter. Det är en öppet och fritt verktyg för att göra användargränssnitt för webben som fungerar i alla format.

När Joomla 3.0 börjar närma sig en mer stabil version kommer vi på Joomlaproffs att sätta upp en DEMO-sida där ni kan testa det nya administrationsgränssnittet. Vi återkommer om detta snart!

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2020 - W&N Media AB