Joomlaproffs har utvecklat BankID-login till Joomla!

Behöver du ett extra säkert login till ditt Joomlaprojekt? Med BankID, standardlogin på både banker och myndigheter i Sverige, släpper ni endast in accepterade personer på er webbsida.

Eftersom de flesta redan har BankID slipper er sida skapa massa login med nya användaruppgifter samtidigt som säkerheten är betydligt högre än på vanliga användarnamn/lösenord-login.

BankID är perfekt för medlemskapssidor där endast betalande eller på andra sätt tillåta personer skall få logga in och ta del av funktioner eller information på er webbsida.

Med BankID-pluginen så byts Joomlas vanliga inlogg ut mot BankID. Ett nytt fält läggs till för varje konto med personnummer och endast de kontona som är ”aktiverade” kommer att kunna logga in med sin Mobila BankID-app.

För att komma igång med BankID till sin webb behövs certifikat som man köper av sin bank och alla de större bankerna har detta. Kontakta er bank för mer information rörande certifikaten.

När certifikat är ordnat är det sen bara att gå till https://joomlapro.com/product/bankid-joomla-login och köpa vår plugin. Pluginen är enkelt att installera och konfiguerera men behöver ni ändå hjälp är det bara att kontakta oss på info@joomlaproffs.se

 Kontakta oss

Tveka inte på att höra av er!
Kom in på en kaffe så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda!

Joomlaproffs i Göteborg

Epost info@joomlaproffs.se

Kungsgatan 48A
411 15 Göteborg

Joomlaproffs.se är en del av W&N Media AB.

Facebook Twitter G+ Linkedin Pinterest

Fält markerade med * är obligatoriska

Vi jobbar gärna på ert nästa projekt!

Joomlaproffs är ett gäng dedikerade och duktiga Joomla-utvecklare och designers. Vi skapar moderna,
lätthanterade och funktionsrika webbsidor med CMS-verktyget Joomla.

Med Joomla CMS så får ni en plattform att växa i!