Optimerad webbshop med fantastisk SEO!

Vår nu nästan två år gamla kund Friluftsvaror gav oss igen uppdraget att förnya deras webshop. Denna gången tog vi steget att bygga den på vår egna ramverk VMuikit för att få den både responsiv/dynamisk/mobilanpassad och väldigt optimerad för snabbhet.

Vi installerade en avancerad cache-funktion som varje natt cachear hela sajten så att den laddar snabbt under hela nästa dag när kunderna/besökarna börjar trilla in.

Inte nog med att hela sidan ligger i cache alla Javascript och CSS filer minifieras, packas (med gzip), slås ihop och skapar en så snabb nedladdning som det bara går. Detta är extra viktigt på mobiltelefoner och annat där internetuppkopplingen inte alltid är den snabbaste.

Vi har också jobbat lite extra med SEO och sökordsoptimering denna gången och skapat script som automatiskt skriver bra META-data för "keywords" och "descriptions" mindre jobb för webadmin och betydligt bättre Google-resultat!

Ta gärna och besök Friluftsvaror och kika in hur den funkar i smartphones osv! .. Notera de snabba sidvisningarna och ta gärna en titt i källkoden om du är tekniskbevandrad för att se hur saker både packas och META-data skriv ut.

Besök friluftsvaror.seKontakta oss

Tveka inte på att höra av er!
Kom in på en kaffe så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda!

Joomlaproffs i Göteborg

Epost info@joomlaproffs.se

Kungsgatan 48A
411 15 Göteborg

Joomlaproffs.se är en del av W&N Media AB.

Facebook Twitter G+ Linkedin Pinterest

Fält markerade med * är obligatoriska

Vi jobbar gärna på ert nästa projekt!

Joomlaproffs är ett gäng dedikerade och duktiga Joomla-utvecklare och designers. Vi skapar moderna,
lätthanterade och funktionsrika webbsidor med CMS-verktyget Joomla.

Med Joomla CMS så får ni en plattform att växa i!