Koppling mellan webshop och Pyramid affärsystem

2017-10-16

En av våra kunder behövde ett antal webshoppar för att göra det enkelt att köpa och beställa olika sorters produkter ur deras stora sortiment.


Effecta jobbar med miljövänliga värmelösningar och är pionjärer för solpaneler i Sverige.

tidningenkulturen.se har funnits ända sedan begynnelsen 2006 då Joomla såg dagens ljus med att den första versionen 1.0 släpptes.

I november är det dags för Joomlas årliga världskonferens. Det är sjätte gången den hålls och i år är första gången den kommer hållas i Europa.

Vi byggde ny modern presentationswebbsida till Furetank Rederi i Göteborg

Nintendo.se vann pris för årets bästa företagshemsida på joomlakonferensen J and Beyond.

Vi byggde ett skräddarsytt bokningssystem åt Ski Branäs så de smidigt och enkelt kan hantera uthyrning av fjällstugor.

Sedan en ett par månader tillbaka har vi börjat jobba med tyska företaget YOOthemes nya ramverk. De kallar detta "YOOtheme Pro" och det ger oss fantastiska verktyg att verkligen lyfta design och presentationen på webbsidor.

Nya Joomla 3.7 är här med över 700 förbättringar. Mycket fokus har lagts för att förenkla användandet för webmasters. Det behövs nu betydligt färre klick för att göra de vanligaste sysslorna i Joomla och detta sparar tid för alla. Optimeringar i koden har också snabbat upp sidvisningar i backend avsevärt vilket resulterar i rappare arbete mellan alla funktioner.

Joomlaproffs bygger om webbsidan till Götheborgske Spionen, Göteborgs universitets anrika tidning med spår från 1700-talet.

Joomlaproffs lanserar nästa stora uppdatering till komponenten VMuikit. VMuikit är en funktion som hjälper webbutvecklare/webbyråer med att göra snygga webbshoppar.

Efter ett spännande år med massor av nya spännande kunder och projekt säger vi adjö till 2016 och ser fram emot ett nytt 2017.

Vi har utvecklat ett intranät för Sveriges näst största parti Moderaterna.

Vi har utvecklat Nintendos nya sajter för Sverige och Norden.

Nu har Linux Foundation dragit igång en tjänst och kampanj för att ge alla sajter gratis SSL/https.

Igår släpptes Joomla 3.6.3 som är en buggfix release till Joomla CMS. Alla rekommenderas att uppgradera.

Det arbetas väldigt mycket med Joomla 3.7 just nu och många nyheter har redan börjat presenteras.

Lärportaler för företag, föreningar, skolor eller universitet kan få många fördelar att bygga sin plattform på Joomla CMS.

Akeeba (www.akeebabackup.com) erbjuder en rad produkter som höjer säkerheten på er sida! Läs mer:

Joomlaproffs har under åren satt upp många serverar och testa flera olika distributioner av Linux. Efter många projekt med krävande specifikationer har vi landat i att använda CentOS, Ngnix, PHP7 och MariaDB. Läs mer om varför:

Vi har utvecklat en enkel (med avancerade funktioner) och effektiv sida för bagerikassen.se

Nya Joomla 3.6 har släppts med över 400 förbättringar.

Vi har utvecklat en ny webbsida åt Nokalux.se på Joomla 3.5.

Då var Joomla 3.5 här och vi vågar påstå att detta är nog den stabilaste, säkraste och snabbaste Joomla versionen hittils!

Återigen vinner Joomla priset som bästa CMS. Inte konstigt med hur enormt systemet utvecklats de senaste tre åren.

Under 2015 har vi på Joomlaproffs haft så mycket att gör att vi inte hunnit med att uppdaterade nyheter eller skicka ut nyhetsbrev. All tid har gått åt till att göra det vi är bra på, bygga webbsidor och webbshoppar samt utveckla funktioner. Naturligtvis gör detta oss glada men det är också trist att inte hinna kommunicera alla spännande projekt vi startar.

Joomla 3.4.4 har släppts med massor av fixar till en redan mycket stabil 3.4.3 version. Medans Drupal has problem med att komma vidare med version 8 och Magentos framtid efter Ebays sålt det så frodas Joomla och dess gemenskap!

Joomla fyller 10år och får en ny uppgraderad webbsida på https://www.joomla.org/ som "present".

Stor produktkatalog och grossist-shop för Plutoprodukter.se

Ny modern webbsida för Retriever Sverige AB och deras Business-tjänster.

Joomlaproffs har uppgraderat och gett Tastenote.se ett helt nytt utseende.

Whitecloud.se (Webbyrå i Stockholm) fick i uppdrag att bygga om Edblad.com. Edblads är ett ”Gasell-företag” för andra året i rad 2014.

Nästa generations Virtuemart är här i version 3.0! Den har stöd för både Joomla 2.5 och Joomla 3.0 och nyheterna är många och mycket intressanta!

Många föreningar världen över har länge förlitat sig på Joomla som CMS. Joomla har många funktioner som är användbara på en föreningshemsida som användarregistrering, behörighetsnivåer och enkla nyhets- och bloggflöden.

Ibland får vi uppdrag att hjälpa nystartade företag med att komma igång med deras affärsidé.

Oftast gäller det internetbaserade affärsverksamheter där själva hemsidan är produkten.

Vår nu nästan två år gamla kund Friluftsvaror gav oss igen uppdraget att förnya deras webshop. Denna gången tog vi steget att bygga den på vår egna ramverk VMuikit för att få den både responsiv/dynamisk/mobilanpassad och väldigt optimerad för snabbhet.

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2020 - W&N Media AB