Säkerhetshål i Wordpress och Drupal (2014)

2014-11-01

Dagens nyheter hittade i en undersökning tusentals svenska hemsidor byggda med wordpress med allvarliga säkerhetshål.

De flesta sidorna var sårbara på grund av bristande säkerhetsuppdateringar och att även hemsidorna låg kvar på gamla versioner.


Joomlaproffs fick uppdrag att fräscha upp CAE Values grafiska profil samt göra en ny webbsida för deras verksamhet.

Joomlaproffs har under en tid utvecklat ett helt nytt gränsnitt system till e-handelsplattformen Virtuemart som gör det enkelt och effektivt att kombinera detta med mallar från Yootheme.com

Nu har vi utvecklat färdigt våra kopplingar till Postens Pacsoft och Unifaun Online för Virtuemart 2.0 och 2.6.

Brasilien exploderar av Joomlasidor när flera stora samhällsaktörer använder Joomla som standardplattform.

Vi migrerade Datainspektionens beställningstjänst samt deras sida krankt.se

Nu har vi tagit fram en ny modern kassa till Virtuemart och anpassat den till Klarna Checkout.

Sedan Joomla 3.2 finns det nu en extrafunktion för att integrera Google Authenticator i login-processen. Detta innebär att man får ett extra lager av säkerhet.

Vi hjälpte vår kund Hälsogiganten.se med en uppfräschning av sin webbshop. I samband med detta passade vi på att göra hela sidan responsiv, vilket betyder att den anpassar sig dynamiskt efter storleken på enheten som besökaren använder.

Tar det lång tid att ladda in din webbsida?

2013 var ett bra år för oss på Joomlaproffs tack vare en stor del återkommande kunder och ett löpande arbete för att skaffa nya.

Friluftsvaror har funnits i 46år och säljer produkter för friluftslivsaktiviteter så som tält, vandringskängor, ryggsäckar och mycket annat.

Vi har en ny partner gällande sökordsoptimering och firar därför Halloween med ett kanonerbjudande på SEO!

Nu kommer den mycket stora uppdateringen 3.2 till Joomla. En mängd stora uppdateringar och faktiskt en av de största uppdateringarna som kommit till Joomlas kod genom historien.

Nu har vi installerat vår första kassa för vårt grannland Norge! För bara ett par veckor sedan öppnade Klarna upp sin nya snabbkassa Klarna Checkout till grannlanden Norge och Finland...

Fortfarande kvar i Virtuemart 1? Vi hjälper dig till senaste version 2.

Under sommaren har Joomlaproffs varit inblandade i att ta fram en ny layout och nya funktioner åt skokedjan Scoretts e-handel.

Vi gjorde ny webbdesign åt Furetank Rederi i Göteborg. Webbsidan har en "one page"-layout där allt innehåll samlas på endast en sida.

Joomla fyllde 8 år nu i september och mycket har hänt under dess år.

Vi har uppgraderat www.tizen.se med en nya avancerad funktion som samlar de bästa nyheterna kring Tizen (Tizen är ett mobilt Linux operativsystem som utvecklas av Intel & Samsung).

Joomlaproffs skapade ny hemsida åt arkitektfirma i Göteborg med projektkatalog och stort bildspel.

Vi är glada att Klarna kommit vidare med sin riktigt effektiva kassa Klarna Checkout i Skandinavien. Först ut är Norge och Finland! Med Klarna Checkout kan ni erbjuda era besökare på er webshop en  mycket snabbt och friktionslöst kundvagn/kassa.

Under sommarens soligaste dagar passade vi på att utveckla en ny hemsida åt oss själva.

Modern och responsiv hemsida till populär hälsoprudukt. Sidan är byggd i senaste Joomla 3.1...

Vi på Joomlaproffs blir ofta taggade över nya funktioner i nysläpp av Joomla. Inget undantag denna gången då den senaste versionen av Joomla 3.1 har fått med en robust funktion för taggar.

Nu har vi installerat Klarna Checkout på www.skinnbolaget.se

Joomlaproffs gjorde kampanjsite, banners, annonser och reklamfilm till kampanjvecka!

Nu har Klarna certifierat vår specialtillverkade one-page checkout för Klarnas nya snabbkassa!

Ny webbsida och extrahjälp i form av kurser för att komma igång med Joomla!

Nu har vi installerat Klarna Checkout på www.fyndera.se

Joomlaproffs har nu utvecklat en betalmodul för Klarnas nya "superkassa" Klarna Checkout.

Nu har det kommit uppdateringar till både Joomla 2.5 och Joomla 3.0. Säkerhetsfixar, nya funktioner och buggfixar brukar vara nyheterna i de löpande släppen till Joomla.

Joomlaproffs migrerar Joomla 1.5 sida till ny Joomla 2.5 och anpassar hela sidan för framtidens webb med responsiv design och nya funktioner.

Vi hjälpte Nova Hälsocenter i Kungsbacka med en ny webbdesign. Vi gav dem även en ny grafisk profil inklusive ny logotyp och nya visitkort.

Joomlaproffs var i november på plats då den första världskonferensen för joomla hölls i San Jose. Joomlautvecklare och företag från hela världen hade tagit sig till Ebays lokaler i Silicon Valley...

Joomlaproffs lanserar webbutik för återförsäljare byggt på Virtuemart 2. Troofah behövde en e-handelslösning där återförsäljare kan logga in och göra beställningar på ett enkelt och effektivt sätt...

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2020 - W&N Media AB