notebook spilotSvenskpilotutbildning.se

Vi har hjälpt Svensk Pilotutbildning i Säve, Göteborg med att uppgradera deras Joomla 1.5 sida till en ny Joomla 2.5 samt installerat en ny template.

Svensk Pilotutbildning jobbar ganska uppenbart med att utbilda framtidens piloter!

Vill ni ha hjälp med en uppgradering av Jooma? Kontakta oss!

 

 

 

 

 

Tjänster i fokus

Här har vi bland annat använt följande tjänster/tekniker

joomla cms

Joomla CMS 2.5

Sidan är byggd på senaste LTS (Långtidssupport)-versionen av Joomla. Denna versionen kommer att får säkerhetsuppdateringar och buggfixar en lång tid framöver.

extensions metro

Modern template

Svensk pilotutbildning valde en modern template som passar deras grafiska profil och som hade de möjligheter med moduler som de sökte för att effektiv kommunciera på startsidan.

fler tjanster

Extra tjänster

Vi har jobbat med SEO och sett till att säkerhet sköts på ett enkelt och effektiv sätt. 301-redirects behövdes göras för att ej tappa på google.

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2019 - W&N Media AB

wordpress logo Intresserad av Wordpress?

Behöver du en lite enklare webbsida? Wordpress är mycket populärt och räcker för de flesta webbsidor. Kolla in https://webbproffs.se