Tizen.se

Tizen.se är en stor portal om Samsungs mobila operativsystem Tizen.

Tizen HTML5 samsung

Följt av Maemo och MeeGo är Tizen det tredje försöket att få ett fullt Linux och öppen källkodprojekt till våra bärbara telefoner. Tizen.se vill vi skall bli ett nav för utvecklare och användare av Tizen-plattformen och vi tror att vi kan erbjuda de verktyg som behövs för att skapa detta i Sverige genom denna flexibla joomla plattform.

Tizen.se är inte en del av det officiella Tizen utan drivs helt av privatpersoner.

Besök Tizen.se

Joomla CMS

Joomla CMS 2.5

Sidan är byggd på senaste LTS (Långtidssupport) versionen av Joomla. Denna versionen kommer att får säkerhetsuppdateringar och fixar en lång tid framöver.

Joomla Extensions

Tillägg/Extensions

Bl a så har vi installerat JFBConnect, Jomsocial, Kunena, K2, MaxiMenu, Xmap, Admin Tools, Akeeba Backup, JCE-texthanteraren och WidgetKit.

Extra tjänster

Extra tjänster

Tizen.se använder den välgjorda forumkomponenten Kunena 2.0 som även är integrerad med Jomsocial för att få ett helt komplett community.

 

Joomlaproffs.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© Copyright 2011 - 2019 - W&N Media AB

wordpress logo Intresserad av Wordpress?

Behöver du en lite enklare webbsida? Wordpress är mycket populärt och räcker för de flesta webbsidor. Kolla in https://webbproffs.se